Kivagyok! Miért jár ezen mindig az eszem? Úgy érzem hogy velem van a gond! 12/L
Figyelt kérdés
Teljesen kivagyok!Mindig a menszeszen jár az agyam,már az osztályból mindenkinek megvan.A szüleim is szeretnék ha már "Nagylányuk lenne"
De ugy érzem hogy velem van a baj!
Féltékeny vagyok a többi lányra hogy nekik már megvan!
2010. jún. 7. 18:59
11/15 anonim válasza:
Elég sokan csak szórakozásból járnak ide írogatni,nem kell velük foglalkozni!:)
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatásokat,fehérfolyásom 1 és 34-napja van kb!
2010. jún. 8. 15:25
13/15 anonim válasza:
Mond azt nekik hogy neked is megjött..Örülj addig amig nem folysz össze vissza ezt azt :D [jól megfogalmaztam^^]
14/F
14/15 anonim válasza:
Én is nagyon vártam már, hogy mikor fog megjönni a menstruációm, aztán a lehető legrosszabb időpontban jött meg - egy olaszországi nyaralásunk alatt. Tampont nem tudtam használni, hát a hét nap alatt egyszer sem mehettem bele a vízbe. Azóta rendszeres lett, és mindig izgulok, hogy ne akkor jöjjön meg, mikor valahova megyünk... Az elején még én is hánytam, azóta szerencsére ezt kinőttem, de hányingerem, sőt, mostanság görcseim is vannak, szóval "remek". Ne várd, örülj, míg szabad vagy, élvezd ki a nyarat, a piszkálódókkal meg ne törődj! Te sokkal érettebb vagy náluk. :)
15/15 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm!de még mindig félek most már egy hete késve jön a fehér folyás
2010. jún. 9. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!