Rákszűrés után mennyi vérzés normális és meddig?
Figyelt kérdés
Kedden voltam, talán kivsit durva volt az orvos...viszont szerda óta rendesen vérzek, mint menzeszkor, piros, eleinte barnás volt, de a mennyisége is annyi mint egy kivsit lájtosabb napon amikor megvan. Kivsit aggaszt a dolog. Megjönnie még biztos nem kellett volna, 2 hét múlvára vártam. Segítsetek légyszi! 16/L2018. febr. 9. 20:22
1/3 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem normális! Menj vissza a doktorhoz, nincs-e probléma, pl. méhszáj-seb). Ha az eredményeid negatívak, akkor legjobb, ha felkeresel egy másik orvost, mert valami történt veled. (Megsértették a szűzhártyádat?)
2/3 A kérdező kommentje:
Lehet megsértették nem tudom. 2x voltam fiúval nagyjából fél éve, de el akartam menni. Nem tudom átszakadt e teljesen...
2018. febr. 9. 20:30
3/3 anonim válasza:
Egy-két napig pecsételő vérzés lehet.
Ez nem valószínű, hogy a vizsgálat miatt van, valószínűleg nem a méhszájadból, hanem a méhedből jön a vérzés. Lehet az oka pl. simán az ovuláció is, de nyilván el kell menni orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!