Miért van egyes nőknek kisebb mellük?
Figyelt kérdés
Például nekem. 15 éves vagyok, de már egy ideje nem nő. Bár vannak előnyei is, mert nem zavarnak sportolás közben, de kiváncsi vagyok, miért ilyen.2018. febr. 8. 18:09
2/4 Andizsuzsi válasza:
Te nem nő vagy, hanem még gyerek. A mell méretét)formáját a genetika határozza meg. Ha édesanyádnak, anyai nagyanyádnak is kis melle van, akkor nagy eséllyel neked is az lesz. De még bőven nőhet, sok nőnek az első terhesség alatt nő jelentősen.
3/4 anonim válasza:
Te még szinte kislány vagy.
Nekem 28 évesen alig van mellem, hátaztán? Örülök neki, sportoláskor pl. tök jó, hogy nem zavar.
4/4 anonim válasza:
Minek ezzel ennyit foglalkozni...
Amúgy meg genetikán múlik a mellméret
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!