Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek mekkora része lehet olyan, hogy a kisebb méretű pénisszel (15-16cm alatti) jobban élvezi a szexet, mint a nagyobbal? Ha egyáltalán van ilyen.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
1# a világ átlag 12-13cm amúgy és az európai 14-15cm de azért is írtam hogy kisebb (15-16cm alatti)
A magyar átlag Európa első, és asszem világ második (?).
A maga 16,5 cm-jével. Szóval legyünk büszkék.
Nekem nem számít és szerintem feleslegesen aggódsz emiatt. Aki szeret az úgy fog elfogadni, ahogy vagy :)
21/L
Nos a hűvvelyből csak kb 10% tud elélvezni, egyszerűen kitölti a nagy méret és ez Őt (a birtoklási vágy és az alázat) örömmel tölti el. Ha már eléggé ismered a páród, akkor vegyetek egy jó szilikon vibrátort és helyezd el vagy a vessző mellő, vagy a másik helyre :) Nem fogja azt mondani a mutató ujjadra, hogy vékony. A hímtag meg egyenesen óriássá nő ilyenkor.
Amugy a vibri helyett egy egyszerű pumpálható analballon is jó, ami popsiba rakva és felpumpálva összeszorítja a hüvelyt. A latex ballonok szilikonos sikosítót kérnek.....Hajrá....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!