Minden nő nyűgös menzesz alatt? Ilyenkor mihez van kedvetek? F
Nem! Ez egy oltári baromság.
Nekem semmi bajom, néha kicsit megszédülök, na bumm.
Aki nyüszög meg hisztizik az alapból egy hisztis tyúk.
36N
Menstruáció alatt is mindent ugyanúgy csinálok, mint a ciklus többi napján. Ha úgy jön ki, megyek lovagolni, jégkorizni, esetleg tornázni. Ha fáj a hasam, veszek be görcsoldót.
21N
Én elég nyűgös vagyok amikor megvan, de csak az első napon, jobban inkább 1-2 nappal előtte mielőtt megjön.
Próbálom kontrollálni magam, ilyenkor kerülöm is az emberek társaságát :D
Egyszerűen minden idegesít és könnyen felhúzom magam a legapróbb dolgokon is, de nem tudok vele mit csinálni, alapból nem vagyok ilyen. A hormonok miatt van.
Én inkább az előtte lévő napokban, kifejezetten rossz hónapokban már 1-2 héttel előtte idegbeteg vagyok, ha valaki felhúz valamivel, amit amúgy máskor türelmesen tudok kezelni. Aztán miután megjön (iszonyatosan görcsölve) hirtelen békés, nyugodt leszek, 2. nap meg már kifejezetten bújós. Aztán újra happy minden.
A rosszabb napjaimon azzal segít a párom a leginkább, ha fel se veszi amit mondok neki. Belül én is nagyon szenvedek ettől a hangulattól :(
Én nem szoktam hisztis lenni, pedig nagyon görcsölős vagyok. Inkább álmos, fáradt szoktam lenni, mert alapból vérszegény is vagyok, meg szednem kell vérnyomáscsökkentőket is, amik ilyenkor nagyon le tudják vinni a vérnyomásom, ájulásra is volt már példa.
Viszont egyik barátnőm nagyon nyűgös tud lenni. Kb. hozzászólsz az is baj, ha nem az is, szóval vannak ilyenek is. Mindenki más. Ő az a "maradj távol és dobálj csokival" típus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!