Pokolian fáj a hasam, menzeszem van, mit tudok tenni ellene?
Nagyon-nagyon fàj a hasam , màr több gyógyszert és teàt is próbàltam , de semmi nem hasznàlt. Mivel mèg gyerek vagyok , az orvos csak gyengèbb fàjdalomcsillapítót írt fel , de semmit nem hasznàlt. Anyàval is ez volt , neki csak szülès utàn volt tűrhető a fàjdalom , előtte volt , hogy el is ajult. Ràm is ez vàr ? Vègig kell szenvednem x èvet , hogy elmúljon??
15/L
Köszi , de a fogamzásgàtló kilőve , anya semmi àron nem engednè , fèlne , hogy kihasznàlnàm a helyzetet ... ha meg nem az , akkor "ne nyomasd magadba feleslegesen a sok kèmiai anyagot" ... "attól meg lehet hízni, a hormonokat felzavarja stb"...
Egyèb ötlet ? Ha mèg èvekig kell ezt tűrnöm, meg fogok zavarodni...
Fogamuzásgátló remek, csak épp amint abbahagyod, ugyanott fogsz tartani, mint előtte.
Én sem engedném, hogy 15 éves gyereknek azt adjanak kivizsgálás helyett.
Szegény. Sajnálom, ugyanezt éltem át 9 éven keresztül egészen egy évvel ezelőttig, mikor először kezdtem fogamzásgátlót. Ketodex vette el egyedül a fájdalmat, bár úgy emlékszem vényköteles és nagyon kell vele vigyázni, refluxos vagyok és komoly gyomorfájdalmakat tud okozni savlekötő nélkül. Csak akkor ajánlom ha nem vagy savasodós. Nem rég találtam rá a Naturland Menofit cseppjére, sokat segített a menstruációval járó mindenféle tünet enyhítésében - a pms görcsöktől kezdve a hangulatingadozásokon át a rossz közérzetig.
Erősen ajánlom hogy vizsgáljon meg nőgyógyász, legyen akár hüvelyi ultrahang; nekem egy ilyen alkalommal derült ki hogy PCOS jellegű az egyik petefészkem, az okozza az elviselhetetlen fájdalmakat.
Köszönöm a vàlaszokat. Anya nem igazàn veszi ezt komolynak , hisz neki is fàjt a hasa , ès tőle örökölhettem. ( màr ha lehet ezt így.. ) Mivel neki szülès utàn elmúlt , nemhiszem , hogy betegsèg lenne a hàttèrben , főleg , hogy vizsgàltàk meg stb.
Èn majd lehet elnèzek. Kiskorúkènt szüksègem van hozzà anyàra ? Komoly vizsgàlatok esetèn biztos kell , de egy egyszerű kontrolànàl ? Mèg soha senkihez nem voltam... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!