Pattanás problémával nőgyógyászhoz vagy bőrgyógyászhoz forduljak?
22 éves nő vagyok. Fogamzásgátlót szedtem másfél évig, akkor teljesen elmúltak a pattanásaim, amik megvoltak előtte. Miután abbahagytam, újból előjöttek, egyik után jön a másik.. :(
Hová érdemes fordulnom ezzel a problémával? Tini koromban voltam bőrgyógyásznál, viszont az általa felírt szerek nem múlasztották el a pattanásaimat.
A fogamzásgátló csak elfedi a bajt, és nem megszünteti.
Ki kellene deríteni a probléma valódi okát. Sok minden lehet pl. hormonzavar, stressz vagy helytelen táplálkozás is akár. Javaslom először is keress egy lelkiismeretes bőrgyógyászt!
Kedves Kérdező!
Az válaszban van igazság.
Nekem helyreállt az egész szervezetem a nyersvegán étrendről. Kb. 1 hónap alatt.
Se pattanások, se allergia, se székrekedés, nincs kávé és az éhség érzet is alacsonyabb mint eddig.
A költségek pedig nem lettek többek, mint eddig.
Külső tényezőkre nem hivatkozhat senki szerintem. Az elfogyasztott ételek lehetnek e mögött.
Ha nem vagy ellenszenves a nyersvegán étrenddel kapcsolatban, akkor érdemes megnézned az alábbi filmeket.
Természetesen a te döntésed, hogy elfogadod ezeket a dolgokat vagy csak részben vagy egyáltalán nem.
De már komoly eredményeket érhetsz el egy tisztító kúrával is. Erre vannak külön készítmények, viszont a léböjt a legtermészetesebb.
Erre a hosszú tartalom miatt szintén egy filmmel tudok segíteni:
De elmehetsz a többi bőrgyógyászatra és nőgyógyászatra is és kenheted is magad mindenféle készítménnyel. Nincs ezekkel sem nagy gond. Az egyik gond a pénztárca a másik pedig a folyamatos kezelés(de ezek csak átmeneti megoldások vagy csak elfedik a problémát). És ezek után dönts a rengeteg kozmetikai cég közt is.
Remélem megtalálod a helyes utat.
Sok sikert a projekthez és legyen egészséges az arcbőröd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!