Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Jodmentes multivitamin?

Jodmentes multivitamin?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Kerulnom kell a jodot. Szeretnek multivitamint szedni, de mindegyikben van jod. Talaltam terhesvitamint amiben nincs jod, azt szedhetem akkor is ha meg nem akarunk babat? Lehet hulye kerdes. Valaki esetleg tud jodmentes multivitamint?

2018. jan. 30. 16:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Emlékeim szerint a Supradyn jódmentes.
2018. jan. 30. 16:22
 2/3 Ignis Subdialis ***** válasza:
100%

A BioCo Multi-Immun és az OCSO 100%RDA multi jódmentesek, mert ezek klasszikus multivitaminok: csak vitamin van bennük. Ezzel egyébként jobban is jársz, mert az ásványi anyagok a legtöbb multiból nem szívódnak fel.

Ha kéne ásványi anyag is - mármint nem dekorációként mint a multikban, hanem tényleg - akkor érdemes először meghatározni, hogy milyenek kellenek, milyen mennyiségben és utánalesni, hogy melyek a jól felszívódó vegyületeik, milyen készítményekben vannak ilyen vegyületek és melyek beszedése között kell több órát várni.

Ja, és szedhetsz terhesvitamint babától függetlenül is.

2018. jan. 30. 17:06
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy szedheted. Én Pocaklakót szedtem, mert nagyon jó áron volt, és olyan vitamin és ásványi anyag volt benne amire mindkettőnknek szüksége volt :) Most Supradint meg Vitaday 1x1 et szedek és abban sincs jód :)
2018. febr. 1. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!