Hogy lehet szabadban pisilni, gugolás nélkül?
Figyelt kérdés
14 vagyok, és nagyon nem megy. Akárhányszor megpróbáltam, mindig összepisiltem magam, vagy ha esetleg nagydolgot kell végezni, akkor nem tudom olyan sokáig megtartani magam Van valmi másfajta technika szabadban wc-zéshez?2010. jún. 6. 16:43
1/14 anonim válasza:
fogsz két kötelet és kikötöd a fákhoz. nekifeszülsz, hátratolod magad és uccuneki.. én abszolút nem tudok természet lágy ölén se kicsi, se nagy dolgot elvégezni, de a cserkész barátaim így csináljákXD hajrá... 20/l
4/14 A kérdező kommentje:
Szerinted a fiúk gugolva pisilnek?
2010. jún. 6. 16:59
5/14 anonim válasza:
Lányok számára forgalmaznak eldobható tölcsért. Amivel szennyezett ülőke esetén is megoldható a pisilés.
Hírdetik interneten is...
6/14 anonim válasza:
7/14 A kérdező kommentje:
köszi
2010. jún. 6. 17:55
9/14 anonim válasza:
Egyszerű megoldás: Shee-wee nevű termék. :) Direkt erre lett kitalálva, meg arra, amikor valaki pl. sielni megy, hogy ne kelljen az egész ruhahalmazt levennie, és ne tartson órákig a pisilés. Itt nézhetsz utána: www.pisilnikell.hu
10/14 anonim válasza:
Nincs a türelmi zónába kibaxva a toy-toy wc?
Xar ügy anyukám..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!