Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Annyira faj hogy megorulok?

Annyira faj hogy megorulok?

Figyelt kérdés
4. Napja tart, ugy faj a hasam alja, mint mikor nagyon erosen megvan, de csak a bal oldal. Remeg a kezem olyan szinten faj... Elmentem nogyogyaszhoz, aki kozolte h peteeresem van. Hat azert volt mar peteeresem de az kozel sem ilyen. 9-14 ig volt meg... Mi lehet ez? Megvadulok :(
2018. jan. 30. 13:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem igazán normális. Fájhat peteéréskor, de azért nem ennyire durván. Sajnos nekem ciszta okozott erős fájdalmat akkor is, amikor nem véreztem. Menj el másik dokihoz, ezt meg kéne nézetni uh-n. Addig pedig cataflam + meleg borogatás.
2018. jan. 30. 13:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Megnezte uh-al, onnan latta h tuszoeres van. Hiaba mondtam, hogy azt is szoktam erezmi, de az mac neha szurkal, ennek koze sincs ahhoz. Irt fajdalomcsillapitot es kesz...
2018. jan. 30. 13:50
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp irány az ügyelet sztem.. ha ilyen fájdalmaid vannak.. Kicsit félválról veszik a dolgot.
2018. jan. 30. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!