Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Vártátok az első menstruációt?

Vártátok az első menstruációt?

Figyelt kérdés
Én személyszerint vártam,ide is tettem fel egy csomó kérdést,nagyon sokszor gondoltam erre.Most már meg van és szerencsére teljesen pontosan működik.:)
2010. jún. 6. 16:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
voltam olyan kis hülye hogy vártam, mert úgy gondoltam hogy attól leszek "nagylány" és milyen ciki ha még nincs meg stb. :D aztán 12 évesen mikor az első megjött pont karácsony napján gyakorlatilag annyira fájt a hasam tőle hogy bezárkóztam a szobámba és bőgtem. akkor gondolkoztam el azon hogy tulajdonképpen mit is vártam ezen. csomószor átáztam, fájt a hasam, hangulatváltozásaim voltak, szédültem, sokszor a lázam is felment, hánytam, és egyik gyógyszer se segített, de akkor szerintem fejben komolyodtam pár évet, mert rájöttem hogy semmit nem lehet sürgetni és mindig annak az időszaknak kell örülni ahol éppen tartok :DD
2011. aug. 20. 15:14
 12/12 anonim ***** válasza:

Én vártam:)

Most úgy mondom, hogy elvagyok vele, még ha a pokolba is kívánom néha.

Azzal vigasztalom magam két hasgörcs között, hogy emiatt lehetnek majd gyerekeim:)

2020. jún. 10. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!