Az első menstruációt lehet elősegíteni?
Figyelt kérdés
2011. aug. 9. 20:38
1/8 anonim válasza:
Nem. És nem is kell:) Majd megjön, mikor itt az ideje.
2/8 anonim válasza:
Örülj míg nem jön meg :D amúgy szerintem sehogyan
3/8 anonim válasza:
Hányévesvagy? Elősegíteni nem lehet, de vannak jelek amiből tudni lehet a megjövetele időpontját.. DE ne akard nem olyan jó :)
13/L
4/8 anonim válasza:
Ha még nem vagy 16 éves, akkor ráérsz ezzel foglalkozni. Egyébként nem lehet elősegíteni.
5/8 anonim válasza:
istenem -.-" (ez az előző válaszolóknak szólt...),Az orvos ha 16 éves korig nem jön meg,akkor el tudja indítani...;)
6/8 anonim válasza:
Ha nem tudjátok hogy ellehet indítani akkor mér írtok?-.-"szánalmas...én nem írok minden 2. kérdéshez oda hogy áá nem lehet,amikor azt se tudom miről van szó...
7/8 anonim válasza:
Utolsó: Te eszednél vagy?
Tudjuk nagyon jól hogy az orvos "el tudja indítani", ha kell.
De feltételezem a kérdező nm arra gondolt, hanem hogy vmi gyógynövénnyel vagy testmozgással elindítható-e.
16 éves koráig felesleges ezen szenvednie, nem kell és nem is szabad semmivel siettetni, majd ha akkor sem jön meg, akkor elmegy orvoshoz.
Ne legyél már ennyire fogyatékos.
8/8 A kérdező kommentje:
Nyugika :D köszi minden kérdést. Am igen. ien gyögynövényes cuccokra gondoltam. Lécci ne veszekedjetek. Köszi:))
2011. aug. 11. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!