Ez a menszesz elotti folyas lenne? Vagy mi ez?
Figyelt kérdés
Még nem jott meg az elso menstruaciom, viszon az utobbi idoben nagyon gorcsolt a hasam, es hat szep szoval szeles is voltam. Pl multkor suliba azthittem ott doglok meg, mert az a gorcsoles valami borzaszto volt. Mintha szorítanák a beleimet. Szóval a lenyeg h múltkor a mosdoban eszrevettem h egy kicsi ilyen enyhén sargas valami ra volt szaradva a bugyira. Elnezest hogy ezt igy kifejtem, na de ha az ember erdeklodik...na nem nahyon erdekelt, ma pedig már több de mar nem sárgas hanem feher cucc volt rászáradva. Nagyon sokat faj a hasam mar miota de mostanaba nagyon..de az a fura h eszre se vettem mikor jott az a feher cucc. Lehet volt h ereztem egy kis nedveset, de kulonpsebben, mikor ezek voltak, nem vetzem eszre..csak a wc-be. Szoval szerintetek ez az elso menszesz elotti folyas lenne??🤔13/L2018. jan. 27. 22:28
1/1 anonim válasza:
Folyás igen. Tegyél tisztasági betétet a bugyidba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!