PCOS fennállása esetén hány évesen lett babátok?
Köszönöm a válaszokat! Most az a nagy dilemmám még, hogy abba akartam hagyni a fogamzásgátló szedését, mert úgy érzem ez csak ronthat a helyzetemen...Viszont azt olvastam, hogy a tabi akadályozza meg a petefészek kimerülését. Azt viszont nem teljesen értem, hogyha próbálom tartani a megfelelő étrendet és mozgok is, ér egyáltalán valamit a fogamzásgátló mellett?
Egyébként a nőgyógyászom is azt mondta, hogy amíg nem szeretnék babát, szedjem a tabit, de ő nem indokolta meg, miért jó ez nekem.
Szerintem lassan hagyd el, mert ha később szeretnél babát ne akkor derüljön ki, hogy fogamzásgátló nélkül mennyi bajod van. Teljesen egészséges nőknél is van, hogy 6 hónap míg tabletta után észhez tér a szervezetük.
Addig meg, míg eljön az idő, szépen rendbe lehet tenni a hormonjaidat. Nekem még az inofolic segített nagyon, rendesen megtámogatta a petefészkeim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!