Remélem ez nem terhesség. Szerintetek?
Nem volt aktus...vagyis volt egyszer szeptember 1.én
De a legolyanabb szituáció zuhanyban volt a fürdöbe hogy kielégítettem orálisan...és volt rajtam bikini alsó meg tampon (pont az nap kezdödött a 6napos barnázás) amúgy nincsenek olyanok hogy a melleim feszülnének, csak az arcom pattog ki már egy ideje ami a menzesz elött szok lenni...de már pár hete pattog ki és nem igen áll meg
sok eszed van. :D mitol lennel terhes, ha szeptemberben szexeltel es utana meg 1x a zuhany alatt ORALISAN , bugyiban, tamponnal kielegitetted a sracot??? :D
te jo eg.
Hónapok óta erről kérdezgetsz. Terhesség egy 5 hónappal ezelőtti aktustól, aminél védekeztetek és a barátod állítólag nem is ment el a gumiban sem? Meg zuhanyban oráltól, bikini alsón és tamponon keresztül? Kérlek...
Nem normális, hogy ennyire rettegsz a terhesség gondolatától. Normális védekezés mellett nagyon minimális az esélye. Ha ezt nem tudod magadban feldolgozni, talán nem kéne ilyen minimális biológiai tudással még szexelni.
A tüneteid nem terhességi eredetűek, viszont más nőgyógyászati jellegű problémád simán lehet. El kéne menned egy nőgyógyászhoz. Ennyi idősen nem kell szülő sem hozzá, elmész, bejelentkezel, és kapsz időpontot, amikor mehetsz a dokihoz. Nem jó dolog ezzel várni, időt húzni...
Terhességi tesztet is vehetsz, ha akarsz, drogériában, patikában szó nélkül, párszáz forint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!