22 hetes kismama vagyok és fáj ha pisilek, kinek volt hasonló?
A leírás le maradt bocsánat...
Szóval az történik ha megmosom vagy esetleg együtt vagyunk a párommal utána iszonyúan ég oda lent és csíp a pisilés is.
Voltam orvosnál. Vizeletet kért negatívok lettek a tesztek. Irt azért Zinnatot amit be is szedtem de nem lett jobb. Hiába mondom a dokinak azt mondja pedig felfázás kelett legyen. De érzem hogy ez más.. és nem is gombás fertőzés. Esetleg valami húgyuti fertőzés amit nem mutat ki a vizelet ?
Valakinek volt hasonló ? Már meg őrülők... se ülni se járni se feküdni nem jó. Segítsetek kérlek kihez forduljak..
22 hetes kismama vagyok és aggódom a banánért.
Holnap megyek a magánrendelésre ahová mindig járok. De már azon gondolkozom hogy még ma be megyek a kórházba mert most is iszonyúan fáj.
A kenet eredményére mennyit kel várni? :(
3-4 nap, de általában addig is adnak valamit ami enyhíti a tüneteket.
Nem rosszindulatból, de szerintem elhajtanak a kórházból ha most mész. Próbálj meg kamillás ülőfürdőt venni, esetleg csinálj egy főzetet amivel tudsz borogatást/lemosást csinálni. Ez átmenetileg enyhíti a tüneteket, hogy kibírd holnapig.
Sajnálom, tudom milyen kellemetlen tud ez lenni.
Szia. Most jobb lett.
Voltam vett kenet mintát ami ek várjuk az eredményét.
Azt mondt a sok gyümölcs miatt változhatott a hüvelyemben a ph érték ezért kicsit vegyek vissza a gyümölcsökből ea a levekből.
Illetve a tusfürdőm is lehet a bűnös. Most nem eszek töménytelen mennyiségű gyümölcsöt. Vizet iszom és a tusfürdőm le váltottam a patikában kapható adalékmentes fürdőkrémre. Úgy néz ki segít! 😀
Újra ugyan az... 😏😏😏
Köszi azért 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!