16 centis ciszta nagyon nagy?
Figyelt kérdés
Mennyi az átlagos méret? Nagyon fiatal vagyok még, de úgy néz ki, muszáj műteni...2018. jan. 24. 15:24
1/21 anonim válasza:
16 centis az bazinagy, konkrétan. És muszáj műteni, hogy később ne legyen még rosszabb
2/21 anonim válasza:
Az brutal nagy. Muszaj megmuteni, viszonyitaskepp, tesomnak az 5 centiset is kivettek, orvosi javaslatra
3/21 anonim válasza:
Jézusom, ez hatalmas. Nekem 5 centis volt a petefészkeimen, azt is műteni kellett. Hogyhogy nem vették észre előbb? Én már ettől is megőrültem, olyan görcseim voltak. Sajnos ezt már nem tudják laparoszkóppal műteni, felvágják a hasad. Tovább tart a gyógyulási idő, de minden rendben lesz, ne félj.
4/21 A kérdező kommentje:
Mivel 17 vagyok megműtik laparaszkóppal, elvileg. Kb fél órája értem haza az orvostól, azóta kattogok.
Nem voltam eddig nőgyógyásznál, úgyhogy még nem vették észre.
A két petefészek közti teret majdnem kitölti. Elméletileg az egyik petefészkemre is rá lehet nőve. Nagyon parázok.
2018. jan. 24. 15:44
5/21 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy átlagos méret, hiszen a ciszta egy kóros jelenség. 4 centi fölött már műteni kell. A 16 centis akkora mint egy sárgadinnye. Hogy nem vetted észre eddig?
6/21 anonim válasza:
Én csak azt nem értem hogy hiába nem megy valaki orvoshoz egy 5centis cisztanak is vannak tünetei általában észrevehető gorcsok/szurkálások nem hogy egy 16centisnek. Én elhiszem hogy ekkora de kicsit túlzásnak találom. Nem 1,6centi ? Vagy én nemtudom de nekem a 16 CENTI annyira szürreális .
7/21 A kérdező kommentje:
Hát még nekem mennyire szürreális. Megmutatta az orvos és a papíron is 16 cebti szerepel. Kb kitölti a petefészkek közti teret. Meg se tudták mondani, melyik petefészekből jön. Sőt, lehet ki is veszik a petefészkem. 18 évesen. Hát azt hittem lefordulok a vizsgálóasztalról.
Nem szabadott volna hagyni eddig nőni, tudom. De semmi komolyra nem gondoltam... Mostmeg ez...
2018. jan. 24. 20:47
8/21 A kérdező kommentje:
Igen, a két kommentem közül egyik sem értelmes... Már gondolkodni sem tudok.
2018. jan. 24. 20:48
9/21 anonim válasza:
Jól van, ne aggódj, a doki tudja, hogy mit csinál. Minden rendben lesz.
10/21 anonim válasza:
Hát ha kiveszik a petefészked, az szívás, de így legalább túléled a dolgot, és legalább megszabadulsz a havitól is így. A sexet nem fogod élvezni, de még mindig jobb mintha elrákosodna a ciszta, és iszonyú nagy bajban lennél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!