Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez lehet menstruáció?

Ez lehet menstruáció?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok. 171 cm és 47,2kg.

Ma mikor este fürdésnél vetkőztem pont a hüvely méretemnek megfelelő barna folt volt a bugyimon.

Megilyedtem először,majd megnéztem tükörben és tisztán látszott hogy a huvelyemből folyt valamikor a nap során vér.

Ez válni előmenstruáció?

Akkor holnap menjek el betétet venni?

Mennyi idő múlva jöhet meg rendesen?

Nekem eddig a suliban is mindenki ezt mondta és mindenhol azt olvastam hogy a menstruáció előtt fájdalmaink vannak.

De nekem nem fájt semmim.

Anyukám sajnos meghalt.

Apát meg még nem akarom ilyennel rémisztgetésnek mert azt sem tudom mi volt ez a mai..

2018. jan. 20. 23:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, ideje beszerezni egy csomag betétet mert valószínűleg már bármikor megjöhet. És hízni egy kicsit rémisztően vékony vagy.
2018. jan. 21. 00:11
 2/3 anonim ***** válasza:

A folt mérete eléggé mellékes, kevés vér kis foltot ad, sok vér nagyot, akármekkora is a hüvely...

Nekem közel 30 év alatt még soha nem voltak fájdalmaim menses előtt, szóval a fájdalom hiánya sem jelent semmit.

A hüvelyvérzés eléggé jó eséllyel utal menstruációra, én mihamarabb mennék betétet és tampont venni, persze kinek mi tetszik.

2018. jan. 21. 00:20
 3/3 anonim válasza:
Azért apukáddal mindenképp oszd meg a történteket. Jó, ha tud róla.
2018. jan. 21. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!