Mitől érezhetem ezt?
Fürdés után észrevettem hogy a méhszàjamon mintha lenne egy dudor.Nem mondanám,hogy túl kicsi,ultrahangon hétfőn voltam hasi illetve hüvelyin egyaránt.ott minden negativ lett.
A héten kúpot kellett használnom szerdáig.Gynoxint 3 napon át,gondolom ez nem befolyásolja.
Van egy okoskánk.
A méhszájat bárki érezheti, ujjal simán elérhető. Egy félgömböt kell érezned, a közepén egy kis nyílással.
Olyannyira nem lehetetlen, hogy kellő rutinnal fogamzásgátlási módszerként is használható, mert az állásából, keménységéből, a nyílás méretéből lehet tudni, mikor van ovuláció. Persze ez csak azoknak ajánlott, akiknél azért nem tragédia, ha mégis baba lesz.
A dudor az nem maga a méhszájad? Olyan, mint egy fél pingponglabda, vagy annál inkább kisebb.
4-es vagyok, pontosítok. A kis félgömb a méhnyak, és a közepén lévő nyílás a méhszáj, így pontos.
Kiváló cikk, szerintem minden nőnek kellene olvasnia:
3 spontán szülésem volt,hátrahajló méhem.
Tényleg nem tudom mit érezhettem.
És attól miért ne érezhetnéd a méhnyakat/méhszájat?
Vizsgáld meg újra, nyugodt körülmények között, ellazulva. A cikkben van egy link, ahol még fotókat is láthatsz. Kicsit sokkoló, de érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!