A citológiai eredmények hamarabb is megjöhetnek, vagy minden esetben legalább 2 hetet kell várni rájuk?
Figyelt kérdés
Jelenleg a várakozåst tekintve 1 hétnél tartok, de nagyon izgulok miatta - annak elenére hogy az orvos mondta, szerinte biztos jók lesznek az eredmények.2018. jan. 18. 11:03
1/4 anonim válasza:
Magándokinál voltam, ott 1 hét után emialben elküldték a leletet.
2/4 anonim válasza:
Nem, nem kell neki mindig egy hét. Én is magánrendelésen voltam, 8 nap alatt megjött az eredmény. Szerintem ez éppen attól függ, mikor mennyi mintát kell megnézniük, de 2 héten belül biztosan megvan
3/4 anonim válasza:
Attól függ, mit vizsgálnak. Ha tenyésztéses vizsgálatot készítenek, akkor azt nem lehet sürgetni.
4/4 anonim válasza:
2-es vagyok, azt tenném még hozzá, amit a 3-as írt, hogy cito az meglehet hamarabb, a tenyésztés nem. Ugyanis ott az van, hogy a gomba és a baktérium 3-6 nap alatt kitenyészik, illetve inkább látszik, hogy ott van, és akkor tovább kell tenyészteni annak érdekében, hogy pontos legyen a diagnózis, lássák a súlyosságát. Ha ez a pár nap alatt nem tenyészik ki semmi, akkor a minta negatívnak minősül, szóval itt is legkorábban 1 hét, nekem anno kicsit több, mint 2 volt, azt hittem közben meghalok annyira rossz volt :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!