Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől van az hogy amióta...

Mitől van az hogy amióta lefeküdtem a barátommal szúr és csíp odalent?

Figyelt kérdés

Barátommal, múltkor lefeküdtünk, és azóta nagyon csíp és szúr odalent. Akármint csinálok nagyon fáj. Segítsetek létszi mert anyukámnak nem akarom elmondani, mert nagyon ciki!!

barátom 17, én 13/L

2010. jún. 5. 13:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
menszesz előtt nem kellett volna lefeküdnöd a palival. De hát ezt mondani kell? Megsem kérdezem milyen lehetett..... max a palinak jó. jól gondolom? Te meg örültél hogy túlestél rajta...... Mekkora élmény. Bőr és nemigondozóba vagy nőgyógyászhoz csak magánhoz! ( inkább utóbbi ) mindenképp menj el , felír valamit , szedjed, kenjed, elmúlik. Másik dolog: a pali akivel lefeküdtél fertőzött meg úgyhogy őt is kezelni kell, különben ahogy téged az orvos meggyógyít, a pali megint megfertőz, mekkora jó ez is! Meg se merem kérdezni hogy miért nem húzott gumit aza pali, talán úgy gondolta mivel még nem is menszeszelsz így nem eshetsz teherbe, azt amivel megfertőzött meg nagyívben leszarta! A lényeg a nagy élvezet , neki...... Lányom, gondolkozzál mááááááááááár.
2010. jún. 6. 11:53
 12/15 anonim ***** válasza:
Most látom hogy mit csináltál, nem láttam először mert az alap problémádra koncentrálva elsiklottam a kétujjas dolgon amit magadnak intéztél.... Lányom, normális vagy? Ha azt mondják neked, hogy a túrósbéles úgy laktat hogyha feldugod magadnak, megteszed azt is? Viccen kívül mondom keress fel egy életvezetőt, vagy egy pszichológust , a lényeg egy szakembert akitől kérdezhetsz ha van kérdésed, a barátnőid vagy rosszat akarnak neked, vagy hülyének néznek téged, vagy teljesen síkhülyék........! Az ilyenek mint te szülnek 13 évesen gyereket, aztán csak néznek körül magukon, hogy mivan, ez most a tesóm vagy a kölyköm, vagy mi ez az izé, tán gyerek? áááááááááá
2010. jún. 6. 12:01
 13/15 anonim ***** válasza:
Úristen, én 12 vagyok, de már bocsánat, ez szánalmas... persze és akkor majd csodálkozol... most hányni tudnék tőletek. Lefekszel úgy valakivel hogy nincs mensid, vagyis még kislány vagy, nem kéne iyleneket csinálni... És meg tudod magyarázni hogy miért tetted? Tudod mit? Legyél MEDDŐ! Megérdemled...
2010. jún. 11. 12:39
 14/15 anonim ***** válasza:
51%
roma vagy? Azok csinálnak ilyesmit
2010. jún. 11. 12:41
 15/15 anonim ***** válasza:
Ja és ha ezt megtetted, akkor vállaljad azt is hogy szólsz...
2010. jún. 11. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!