Semmitől nem múlik el a folyásom :S m lenne a jó megoldás?
Figyelt kérdés
kaptam nőgyógyásztól kapszulát, ezerféle kenőcsöt, kúpot, canesten combit, de eddig még SEMMI nem használt. nagyon kétségbe vagyok esve, valakinek van valami tutijó ötlete ?2010. jún. 5. 12:54
11/21 A kérdező kommentje:
akkor tegyük fel hogy normális ? szóval ezért nem múlik el gyógyszerektől, mert nem is fertőzés ? és ha normális, hogyan tudnám csökkenteni, hogy kevesebb legyen ? mert nem egy kellemes dolog... :S
2010. jún. 6. 09:38
12/21 anonim válasza:
Egy csomó nőnek van minden nap folyása. Ha nem büdös, nem viszket, nincs fura színe, akkor normális. Bár vmi gáz csak van vele, ha az orvos már minden szart felírt...
13/21 anonim válasza:
Használj tisztasági betétet, ez a megoldás!
14/21 anonim válasza:
"picit tapad. de se szaga, se bűze. fehéres, átlátszó. nem fáj semmim. csak néha egy picit több, mint az átlag."
keress másik dokit...ha ezt kezeli, akkor nem ért a szakmájához, ez teljesen normálisnak tűnik
15/21 anonim válasza:
Amit leírtál, teljesen normális, nem kell kezelni. A ciklus folyamán a folyás állaga (sűrűbb, tapadósabb vagy hígabb, áttetszőbb) és mennyisége is változik. Ha nem büdös, nem okoz viszketést és/vagy csípő érzést, nem darabos, nem színes, addig nem kell aggódnod miatta, csak használj tisztasági betétet.
16/21 anonim válasza:
javaslok egy másik orvost, tenyésztést (megnyugtatásra), és adott esetben egy vércukorellenőrzést.
17/21 anonim válasza:
Szia!szerintem vegyél a gyógyszertárban candida- és chlamydiatesztet, csináld meg mindkettőt!!!
18/21 anonim válasza:
Nekem 16 éves koromtól több a folyásom.A doki kezelt folyamatosan(kenőcsök, kúpok,gyógyszerek)semmi változás nem volt.Elmentem másik dokihoz és kiderült,hogy semmi bajom nincs.Azóta hol több hol kevesebb.Ha sok van tisztaságit használok és kész.
19/21 A kérdező kommentje:
Kedves "utolsó"!
Én most 17 vagyok, és nekem is kábé másfél éve van ...
2010. jún. 7. 21:44
20/21 anonim válasza:
Akkor szerintem semmi bajod.De igy neten keresztül mi nem tudhatjuk mi bajod van (vagy nincs).Menj el másik orvoshoz hátha az megnyugtat,vagy esetleg megtalálja a probléma okát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!