Tudom hogy már nagyon sok ilyen kérdést írtam de nagyon kényelmetlen nem tudom normális e?
Figyelt kérdés
Reggel amikor felkelek utána 1-1,5 órával elkezdek vérezni. Es amikor ülök semmi de amikor felallok akkor nagyon megindul. Ez megy egesz nap. Viszont délután elkezd gyengülni es este fürdés után mar nagyon kevés es éjszaka is de aztán reggel megint megindul es ez megy mar 9 napja es nem akar múlni normális ez?2018. jan. 16. 20:33
11/11 anonim válasza:
helyhez nem, de függhet a hőmérséklettől, mozgás mennyiségétől, esetleg a stressztől is a mennyisége.
ezért van az is, hogy éjjel alig ürül valamennyi, aztán amikor felkelsz, ami éjjel összegyűlt, előbb-utóbb engedelmeskedik a gravitációnak.
A progeszteron tablettától pedig semmi bajod nem lesz, ezen ne aggódj. szeded 5 v 10 napig, és ha abbahagytad, rá néhány napra megjön, akkor már valószínűleg egy rendes, nem elhúzódó vérzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!