Méhnyakrák tünetei?
Figyelt kérdés
20 éves szűz lány vagyok. Édesanyámnál 5 éve, magas kockázatú hpv-t diagnosztizáltak, akkor őt megműtötték. Én még szűz vagyok, így rákszűrésen még nem voltam. De olvastam, hogy tőle is elkaphattam, akár törölközőről. Most akkor nekem méhnyakrákom van? úgy félek... a doki nem csinálta meg a szűrést, mert még szűz vagyok.2018. jan. 16. 19:51
1/3 anonim válasza:
Nem valószínű. Ugyanazt a törölközőt használjátok mindketten?
2/3 A kérdező kommentje:
Igen.
Akkor én megkaptam a hpv oltást, de ha már bennem volt a vírus, akkor semmit nem ért...
2018. jan. 16. 20:11
3/3 anonim válasza:
Nekem csak egy kérdésem van. Miért használjátok mindketten ugyanazt a törölközőt??
Jézusom.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!