Ciki ha most megyek először nőgyógyászhoz és szőrös?
Figyelt kérdés
Nem tudom lecsupaszitani, mivel lehet fertőzésem van és nagyon kellemetlen
17/L
2018. jan. 16. 16:32
1/6 anonim válasza:
Nem . Volt hogy én is ugy mentem . 15l
2/6 anonim válasza:
Az a micsoda alaból szőrös, csak pár éve kopasztják a lányok. De egy nőgyógyász túl a negyvenen már nem lepődik meg semmin.
3/6 anonim válasza:
Semmi ciki nincs benne, nőgyógyászhoz amúgy sem azért mész, hogy gyönyörködjön a nemi szerved csupaszságában.
Sőt, csomó doki van azon a véleményen, hogy a szőrtelenítésnek vannak káros hatásai, és sokan ellene vannak.
De a lényeg, baromira nem fogja érdekelni a nőgyógyászt, hogy szőrös-e a punid vagy sem. Nem azért mész, hanem hogy megvizsgáljon (nem a szőrödet vizsgálja, nem a bőrödet vizsgálja, hanem a hüvelyedet).
4/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Nem tehetsz arról, hogy szőrös a nőgyógyász. És nem, semmi esetre se próbáld lecsupaszítani, mert mérges lesz.
5/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki, ezt felejtsd el. :) Sőt, még azt is gondolhatná, hogy azért nem szeded le, mert nincs barátod, vagy nem élsz szexuális életet, amit pedig szerintem sok lány csinál, max nem ismeri be :D (Mármint azt, hogy ha szingli, akkor nem szedi le) Ha pedig még szűz vagy, akkor pláne nem számít.
6/6 anonim válasza:
Nem számít neki, mondjuk fertőzés miatt sem mindegy hogy leszedi-e vagy sem. Nyilván valamennyit véd, de az is lehet pont azon tapad meg a fertőzés. NEM kell leszedned, tényleg nem fogja érdekelni, amikor én voltam fertőzés miatt nekem le volt szedve mondjuk, én úgy érzem komfortosabban magam egy idegen előtt, de ez tényleg lényegtelen, ki hogy érzi jobban magát, csak a dokiért felesleges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!