Mire számítsak? Holnap anyukámmal megyünk gyermek nőgyógyászatra mert ez az első menstruációm már 8 napja tart és még egy kicsit sem enyhült szerintetek mit fognak csinálni hogyan fognak megvizsgálni?
10 nap teljesen normális.
Remélhetőleg női orvos lesz.
Legalább gyermeknőgyógyászhoz menjetek. :)
A felnőtt is jó, ha jó szakember, de a gyerekdokik szerintem "elsőre szimpibbek lehetnek.
Női orvos? Életemben egyszer vizsgált meg nő, azt hittem, fejberúgom, úgy fájt.
Persze "én hisztiztem" szerinte... ja, pedig csak kenetet vett meg felrakta a kacsát, de olyan durva egy férfi sem volt velem, mint az a liba.
8 nap, sőt mlg több is teljesen normális. Nekem az első menzeszemnél közel 10 éve alig volt valami, inkább dötétebb vér nyilván az oxidálófás miatt, és tartott kb 8-9 napig. Utána kb másfél hónapra jött meg, hasonlóan, akkormár kicsit több vérzéssel. Ezután relatív rendszeressé vált. De "onnan lentről" sok minden furcsaság fog még kifolyni, pl. peteéréskor, és a többi, úgyhogy ha kicsit utána olvasol és ezt mindig figyeled, akkor fogod tudni mit szeretne a tested veled lekommunikálni.
Ha gondolod, írd meg mit mondott az orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!