Fogamzásgátló + antibiotikum, kimaradt vérzés oka?
Az új levél elkezdése elött 2 nappal kellett elkezdenem antibiotikumot szednem felfázásra. Utána elkezdtem rendesen szedni a tablettát, de mellette kiegészítő védekezést is használtunk, mert nem tudtam 100%-ra biztosan hogy kell eljárni és így tartottam biztosra.
Most tabletta mentes hét van, de a megvonásos vérzés még mindig nem jelentkezett. A 3 év alatt (akkor kezdtem fog. gátlót szedni), párszor előfordult már, de akkor is mindig volt egy nagyon pici hasfájás és ici pici vérzés, de most semmi.
Így hétfőtől kezdem a következő levelet szedni, de a kiegészítő védekezést el merjem hagyni? Most nem tudom, hogy hatott-e a gyógyszer vagy sem
Tehát már durván 2-3 hete szedted az antibiotikumot. Az a kötelező eljárás, hogy a szedése alatt és utána még egy hétig kell kiegészítő védekezést alkalmazni. Ahogy írod, ezt így is tettétek. Ezután a gyógyszernek már hatnia kellett, szóval már el lehet hagyni a gumit. Nyugodtan kezdd el szedni a következő levél fogamzásgátlót hétfőn. Addig még van 3 nap, hogy a megvonásos vérzés megjöjjön.
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!