Történt valakivel ilyesmi korábban? Vagy tudja, mi lehet?
Fogalmzásgátlót szedek (Altforalle). Januárban influenzás lettem, és az orvosom antibiotikumot írt fel. Ugye, az antibiotikum eleve belekavar a fogamzásgátlóba, pláne az, amit én kaptam. A fogamzásgátlóm betegtájékoztatójában is leírták ezt, és kiemelték, hogy kétféle gyógyszercsalád erősen hatástalanítja a fogamzásgátlóm - az antibiotikum az egyikbe tartozott.
Emiatt fogamzásgátló szedése mellett megjött, méghozzá nem is akárhogy: durva rosszullétem volt, mint régen, mielőtt elkezdtem rá szedni a fogamzásgátlót. Ha ez nem lett volna elég, a vérzés nem egy hétig tartott, mint normális esetben (habár közben szedtem a tablettát) - két, vagy három hétig vérzett, nem olyan erősen, de anyira, hogy folyamatosan betétet kellett viseljek. Talán egy hete, hogy visszaállt a normálisra. Az elmúlt 3-4 napban azonban erős rosszullétet tapasztaltam, az egyik eléggé hasonlított a menstruációs rosszullétemre, csak gyengébben. Most pedig azt tapasztaltam, hogy a hüvelyemből valamiféle rózsaszínes, átlátszó "dolog" jött ki, maradt a papíron, egész nagy mennyiségben.
Amint lehet, visszamegyek a nőgyógyászomhoz, de jelenleg egyéb egészségügyi problémák miatt erre nincs lehetőségem.
(Januárban vizsgáltak endometriózisra, azonban negatív lett. Ultrahangom már régebben volt, de semmit sem mutatott ki, minden rendben volt.)
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!