Barna folyás a 4. levél fogamzásgátlónál, szerintetek?
November eleje óta szedem a Lindynette 20 fogamzásgátlót,azaz 4.havi adag közepénél járok pontosan. És barna folyás/pecsételő vérzésem van. Mi lehet a baj?
A gyógyszert minden nap ugyan abban az időben veszem be,szüneteket is be tartom...úgy 2-3 hete viszont furán érzem magam. Reggelente pl.ver a víz, hányingerem van,szédülök,zsibbad a vállam. Azóta eltelt kis idő és a hasam is esténként mozog. Olyan érzés,mintha meg akarna jönni,de közben érzek benne valami más féle feszülést. Terhes semmiképpen nem lehetnék mivel mindent pontosan be tartottam de akkor mik ezek a furcsa jelek?
Egyébként a nőgyógyász nagyon hanyag,akinél voltam épp váltani készülök. Vérvétel eredménye előtt írt föl gyógyszert,meg minden vizsgálat előtt. És így el kezdtem szedni,mert utána rá pár napra megjött hogy voltam nála. Na de így engem nem nyugtat meg és nem érzem biztonságosnak,lehet ezért vannak bajok a gyógyszerrel? Ötletem sincs.
Veletek volt már ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!