Decemberben nem jött meg, most januárban pedig négy napig barna folyásom volt. Mitől?
Sziasztok!
Valami nem okes teljesen a ciklusommal, és eddig egy nőgyógyász sem talalt semmi rendkívülit. (se a vérképem se uh. alapján) Szóval olyan 40-50 napos ciklusom van, de az utóbbi fél évben már tök rendszeres volt, normálisan megjött meg minden. Most a decemberi menstruációm kimaradt teljesen, és január 3-7 közt barna folyásom volt, de nem is olyan intenzíven, egy egészségügyi betét elég volt bőven. Mitől lehet ez? Azért kérdezem itt, mert már megy különböző nőgyógyászt megjártam nem kevés pénzt otthagyva (maganrendeles) és semmit nem tudtak mondani. Es igy kíváncsi vagyok van-e valakinek hasonló tapasztalata.
Novemberben egyszer voltam együtt a barátommal, azt is november elején, és utána meg is jött. Decemberben többször is, de kivétel nélkül óvszerrel védekezünk, és biztos, hogy nem volt baleset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!