Vickyy888 kérdése:
Ez normális szerintetek?
Figyelt kérdés
16/L és a menzeszem megvan már 5. éve de végképp nincs beállva. És pár héttel ez elött volt ilyen nagyon sötét barna folyásom...ami ez elött még soha. És a menzeszem az app szerint késik kb 2. hete. És teljesen nem vir megjönni...a mai napokba kevés vér és barnás folyásnak hívható akármi jön ki onnan de nem teljesen a menzis vér. Voltam már egyszer a barátommal együtt, kb azóta nagyon görcsölök. Anyum nem visz el dokihoz, csak 18ba. Addig meg hogy normális ha nincs meg rendesen. Hát...nemtudom2018. jan. 7. 16:29
1/8 A kérdező kommentje:
Ja és enyhe hányingerem is szok lenni mostanába..bár az az alacsony vérnyomásomtól is lehet :/
2018. jan. 7. 16:31
2/8 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy nincs beállva? Hány naposak a ciklusaid?
A barna folyás is normális, az is menstruáció, nekem általában így kezdődik és így végződik. Dokihoz elmehetsz egyedül is, nem kell anyudnak kísérgetnie.
3/8 anonim válasza:
Az, hogy nincs beállva, teljesen normális. (Persze ezt könnyű mondani, nekem mindig rendszeres volt az első óta, pedig én is 16 vagyok) Ha van némi barnázásod, az lehet annak a jele, hogy hamarosan meg fog jönni, de aggódj. Viszont a görcs lehet attól is, hogy valami nemi fertőzésed van, mejd el dokihoz. 14 év fölött szülő nem is kell már, tehát nincs az, hogy nem visz el.
4/8 A kérdező kommentje:
Nemtudom hány napos a ciklusom mert mindig sokat késik...néha még heteket is...
2018. jan. 7. 22:51
5/8 anonim válasza:
Számold meg, hány naposak voltak a ciklusaid 2017-ben, és írd le. Én azt is el tudom képzelni, hogy rosszul számolod.
6/8 A kérdező kommentje:
Egy app szerint működök... azon bevan állítva 30 napos ciklus ami a max és csak jóval utánna szok megjönni...volt már olyan is hogy 3 hónapig nem jőtt meg...😅
2018. jan. 7. 23:04
7/8 anonim válasza:
16 évesen szerintem még az sem gáz.
8/8 A kérdező kommentje:
Lehet...:/
2018. jan. 8. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!