Nagyon félek a nőgyógyásztól! Mit tegyek?
Már egy ideje nagyon készülök elmenni, mert volt pár női gondom, de egyszer sem sikerült magam elszánnom. Viszont most már muszáj valamit kezdenem, mert úgy érzem gyülekeznek a betegségek. :( Már attól is egyben van a gyomrom, hogy belegondolok.
Légyszi írjatok valamit, amitől nem félek majd ennyire.
20/L
Amit én éreztem:
Az elején kézzel megvizsgált, megtapogatott belülről,kívülről, kicsit megnyomkodta a hasamat. Nem fáj, fura érzés kicsit.
Hogy a kacsa mikor meg hogy került be és ki arról fogalmam sincs, nem éreztem. Elvileg már az elején berakja, és azon keresztül vizsgál.
Aztán valamikor mindeközben kenet is vett, amit meg végképp nem éreztem, így nemigen tudom összerakni hogy mi mikor is volt, főleg hogy közben folyamatosan kérdezgetett és csak kapkodtam a fejem...
Azért írtam ezt le, hogy lásd, ennyire nem fájdalmas a dolog. Akkor fájhat, ha túlságosan rá vagy görcsölve, de ha a doki jófej és tudja, hogy ez az első alkalmad, óvatos lesz.
Nekem az utolsó vizsgálatom után pár órával voltak enyhe görcseim, a doki egy kicsit durvább volt gondolom, de nem volt vészes.
Első voltam.
Fájdalmat nem fogsz érezni egyáltalán csak kellemetlen mert nem oda való dolgokat "tesz be". A kacsa lesz hideg (ha fém). A kenetet meg egy nagy pálcával veszi le aminek vatta van a végén, ugyanolyan mint a fülpiszkáló.
Ne félj és menj el szépen, főleg ha azt írtad hogy gyülekeznek a betegségek. Ez nem játék, csak magaddal szúrsz ki ha nem mész el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!