Miért félek a nőgyógyásztól?
Illetve tartok!!
Pedig 3 gyereket is szültem!
De még a tudat is hogy fel kell ülnöm a székbe szétteni a lábam idegen előtt😕
Meg attól ha kiderül valami rossz mit csinálok!!
Panaszaim nincsenek!!
Sima rákszűrésre megyek!!
Sztem te nem félsz a nődokitól, csak simán utálod, mint a nők túlnyomó többsége. :)
Ha félnél, akkor nem mennél el "csak" egy rákszűrés miatt.
Kitartás! :)
leírtad az okot:)
egy vadidegen ember előtt fel kell ülnöd arra a székre bugyi nélkül,szétteni a lábakat és hagyni,hogy motoszkáljon bent a kezével..nyilván nagyon kellemetlen szituáció . de sajnos muszáj, az egészségünk érdekében.
próbálj másra gondolni addig és ellazulni .utána egy évig újra nyugi van.
és az is jó,hogyha szimpatikus orvoshoz mész.
Köszönöm a gyors válaszokat
Igen kedves első pontosan kultúráltabb lenne 😉
Igen főleg ha mott rohangál épp egy kollega meg még az aszisztens nő is belenéz a se...embe😕
Ahoz megyek akinél született a 3. Kisfiam 2 éve!!
Mert tavaly voltam ill szerettem volna menni rákszűrésre de közölték nem kell csak 2-3év mulva menni!!
Mondjuk terhesség alatt is volt rákszürés negativ volt!!
Nem félsz, csak utálod, mint a nők általában.:)
Mert kellemetlen, pontosan azért, amiért leírtad.
De az egészségünk többet ér, mint pár perc kellemetlenség.:)
Egyébként az orvosnak, és akár a körülötte sertepertélő akárkiknek a te intim testrészed csak egy semleges, a munkájukhoz tartozó valami.
Egyébként egy nőgyógyász sosem fogja a saját feleségét, lányát pl megvizsgálni.
Én is így vagyok vele.Pont ezért járók magán orvoshoz,ott elkülönített vizsgáló van és csak az orvos van jelen,más nem lát ebben a kiszolgáltatott helyzetben.
Szerintem senki sem szeret nőgyógyászhoz járni,még háziorvoshoz sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!