Terhes lehetek, vagy hormonprobléma?
A ciklusaim általában 30-33 naposak. Mindig ekkor jön meg a menstruációm. Azonban a múlt hónapban, 37 napos volt a ciklusom, késett egy hetet. November végén kellett volna megjönnie, de mivel ez az egy hetes késés bezavart, december 1-én jött meg, 37 napra.
Most viszont szilveszter környékén kellett volna megjönnie, és még azóta sem jött. Már 8 napja késik. Élek nemi életet, de védekezünk mindig óvszerrel. Talán 1x volt olyan, hogy gumi nélkül tette be a barátom 1-2 nyomásra. Nem tudom, hogy mi lehet a gond és nagyon meg vagyok ijedve, holnap vásárolok egy tesztet és megcsinàlom reggeli vizeletből. Mit gondoltok, esélyes, hogy teherbe estem? Vagy mi lehet a múlt hónapi 1 hetes késés, és ugye most is? Azt még hozzá teszem, hogy a múlt hónapban rendesen megjött, 6 napig tartott.
8 nap után nem fogja még kimutati a teszt. Szerintem meg fog jönni csak folyamatosan csúszik el.
Inkább menj el orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!