Menzesz előtt 2-3 nappal rószaszín/pirosas folyás. Ez mitől lehet?
Sziasztok! 5 év után, januárban hagytam abba a fogamzásgátló szedését. Febr., márciusban rendesen 28-29 napra megjött a menzeszem, de azóta (április, május, június) a rendes vérzés előtt min. 2-4 napig pirosas, rószaszínes "folyásom" van, de az is inkább reggelente. Ekkor mindig azt hiszem megjön, de aztán napközben semmi. Majd eltelik ez a 2-4 nap és valóban rendesen megjön.. Semmi más panaszom nincs, csak a hasam fájdogál, mint amikor megjön. Áprilisban voltam orvosnál (nem a sajátomnál,hanem sztk-ban), akkor azt mondta, hogy valószínűleg ez még a gyógyszer utóhatása, semmi gond nincs, bár elég gyorsan kizavart...
Terhes biztos nem vagyok, viszont lassacskán szeretnék babát, de félek, hogy valami gond van. Kértem időpontot a dokimhoz, de csak 2 hét múlva tud fogadni. Addig is gondoltam felteszem a kérdést ide. Tudom, hogy pontos diagnózist nem tudtok mondani, de érdekelne, hogy van/volt-e valaki hasonló helyzetben, mert be vagyok tojva.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!