Menstruációs hasfájás! Mit tegyek ellene?
Figyelt kérdés
Ma jött meg,és kicsit fáj a hasam,viszont vannak pillanatok amikor rendesen begörcsöl. Ráadásul ma még futni is fogunk egy barátnőmmel,amit nem mondhatok le.
A kamilla tea esetleg használ? Mert az van otthon.
14/L
2018. jan. 6. 12:14
1/7 anonim válasza:
Vegyél be kifejezetten menstruációs fájdalmakra való görcsoldót.
2/7 A kérdező kommentje:
Nincs itthon gyógyszer
2018. jan. 6. 12:29
3/7 anonim válasza:
Kérd meg anyud, hogy vegyen. Sajnos azt tapasztaltam (legalábbis nálam), hogyha erősebbek a görcsök, akkor a házi praktikák kevésbé válnak be és olyankor nekem csak a gyógyszer múlasztja el.
De egyébként szokták még mondani a melegvizes tömlős borogatást hasra, bizonyos tornagyakorlatok (nézz utána neten, pontosan milyenek), melegvizes fürdő stb, ezek jók
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat. A melegvizes fürdőt ki fogom próbálni, anyukám meg holnap jön haza (elutazott).
2018. jan. 6. 12:50
5/7 anonim válasza:
Ha nincs gyógyszer, akkor a meleg borogatást is kipróbálhatod. Ha enyhült egy kicsit a fájdalom, akkor azt mondják, hogy jót tesz egy kis mozgás, szóval a futás is lehet, hogy segíteni fog.
6/7 anonim válasza:
Bocsi, nem láttam, hogy már írták azt, amit én.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,a meleg fürdő bevált,utána már alig éreztem a hasam,a futástól meg el is múlt. Lehet,a mozgás jót tett.
Ment mindenkinek a zöld kéz.
2018. jan. 6. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!