Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen fertőzés lehet ez?...

Milyen fertőzés lehet ez? Hogyan lehetne kezelni? Többi lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Viszket, ég a hüvelyem. Sárgás, túrós folyadék jön ki belőle. Volt már ilyen, de arra nem emlékszem, hogy a folyásommal gond lett volna. Tippelek én gombás fertőzésre. Esetleg az oka annyi lehet, hogy kipróbáltuk a párommal az anál szexet, gumival védekeztünk, de popsi után folytattuk hüvelybe, esetleg ez lehet a fennálló oka, vagy közös fürdés, és gyógyfürdőben is voltam nemrég - tehát elég összetett és nemis tudom melyiktől lehet...Canestennel kentem most be, és intim mosakodót akarok majd venni, esetleg valaki tud segíteni mit tudnék még tenni?

Válaszokat előre is köszönöm szépen. Kötekedő emberek ne írjanak kérem.

2018. jan. 5. 16:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy a gyógyfürdőbe szedtél össze valamit.A Canesten helyett inkább valami olyat válassz,ami gombára meg bakteriális fertőzésre is jó.De a legjobb az lenne,ha megmutatnád egy orvosnak.
2018. jan. 5. 19:27
 12/16 A kérdező kommentje:
A Canesten gombás fertőzésre való!:)
2018. jan. 5. 19:43
 13/16 anonim ***** válasza:
Igen,tudom,de nálad most bármi szóba jöhet,ezért írtam,hogy olyat válasz ami nem csak gombára jó.
2018. jan. 5. 19:49
 14/16 anonim ***** válasza:
Lehet gomba, lehet baktérium, esetleg vegyes fertőzésed is. A végbélben ezek normálisan jelen vannak, de nem tanácsos őket átvinni a hüvelybe, ahol egyébként szintén jelen lehetnek, csak a lactobacilusok kordában tartják őket. Vegyél gomba ellen vény nélkül kapható hüvelykúpot, van sokféle, a patikában segítenek, de utána is olvashatsz. Ha segít, elmúlik a folyás és viszketés, utána mindenképpen alkalmazz valamilyen hüvelyflóra helyreállító kezelést, erre is számtalan készítmény van, én a Gynophilust szoktam használni. Ha viszont nem szűnnek a tüneteid, vagy diszkomfort érzésed marad, mindenképpen keress fel nőgyógyászt, mert lehet, komolyabb kezelésre lesz szükséged. Ja, és semmi szex, amíg helyre nem jöttél teljesen. Legközelebb pedig figyeljetek a sorrendre, vagy hüvely, vagy popsi, vagy hüvely utána popsi, de semmi esetre sem fordítva. Gondolom, erre már magad is rájöttél, de a barátodnak is magyarázd el. Jobbulást! :-)
2018. jan. 6. 08:05
 15/16 anonim ***** válasza:
Ja, és intim mosakodó ezen nem fog segíteni, ha pedig egészséges leszel, nincs rá semmi szükség, elég a normális, nem túlzásba vitt tisztálkodás. Nem az intim mosakodó fog megvédeni a fertőzésektől, hanem a hüvelyflórád, arra kell odafigyelni.
2018. jan. 6. 08:15
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó.
2018. jan. 6. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!