Milyen fertőzés lehet ez? Hogyan lehetne kezelni? Többi lent.
Sziasztok.
Viszket, ég a hüvelyem. Sárgás, túrós folyadék jön ki belőle. Volt már ilyen, de arra nem emlékszem, hogy a folyásommal gond lett volna. Tippelek én gombás fertőzésre. Esetleg az oka annyi lehet, hogy kipróbáltuk a párommal az anál szexet, gumival védekeztünk, de popsi után folytattuk hüvelybe, esetleg ez lehet a fennálló oka, vagy közös fürdés, és gyógyfürdőben is voltam nemrég - tehát elég összetett és nemis tudom melyiktől lehet...Canestennel kentem most be, és intim mosakodót akarok majd venni, esetleg valaki tud segíteni mit tudnék még tenni?
Válaszokat előre is köszönöm szépen. Kötekedő emberek ne írjanak kérem.
Ne haragudj,de nem vall túl magas IQ-ra ez a cselekedet.:)
De nyilván erre már te is rájöttél,akkor.
Ettől simán lehet gombás fertőzésed.De végül is mindegy,hogy mitől van.
Vegyél Canesten kúpot,mert nem csak kívül kell kezelni a területet.
Te buta szutyok:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
A sz@ros seggedből betette a hüvelyedbe.. xDDDDD ok, szerintem búcsúzz el attól, hogy valaha is lesz gyereked.
Nem tudom miért a gombát írják itt egyesek, persze összeteheted a két kezed, ha csak annyival megúszod... BÁRMI lehet. Ugye a segged lyuka nem egy higiénikus hely alapesetben, szóval bármilyen fertőzést kaphattál... hpv, kankó.. aids-et talán nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!