Mitől lehet? LSD. Lent
Sziasztok. Nekem mindig 35 naponként van menstruáciom ami 5-6 napig tart. Nos októberben 41 napra jött meg novemberben 40 napra és most decemberben 28 napra és csak egy napig tartott. Ismert ir (inzulinrezisztencia ) betegségem van , illetve kisebb cisztak vannak/voltak a petefészkemben. Vérszegény is vagyok. Szexuális együttlétem volt megszakításos közösülés. (Tudom hogy ez nem védekezés) Terhes tudom , hogy bármikor lehetek hiszen nem védekeztünk. ( Baba nem lenne gond.) Kérdés az hogy utalhat e babára az egy napos vérzés volt valaki hasonló cipőben? Orvoshoz csak jövő héten tudok elmenni, illetve 31 -en együtt voltunk a párommal aki bennem ment el elvileg a 14 . Napon voltam. Ha ettől teherbe estem akkor a tesz mikor mutatja ki legelőbb? Csak a nem várt napján? Kioktatast nem kérek. A normális válaszokat előre is köszönöm :)
21/L
Hát gyerekek én esküszöm 3-szor elolvastam mindent az oldalon, de én se lent, se máshol nem találtam az LSD-t.
Most akkor van cucc, vagy nincs?
16.36-os.
Köszönöm szépen! :)
16.39
Máshogy nem engedte , hogy kiirjam :D
Cucc nincs , de azért görgess,keress hátha találsz 😂😂😂
21.42
Köszönöm szépen! :) Egy hét az aktushoz képest vagy mai naphoz képest? :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!