Másnak is így buggyan a vér?
Figyelt kérdés
Jó gyökér kérdés, de a betéteknek mindig a fenék részük a nagyobb, meg a lányok mindig a fenék résznél aggódnak, hogy átáznak. Ha én épp nem tampont hordok nekem sose "hátrafele" buggyan a bér, hanem előre (bocsánat a kifejezésért. Ezért mindig fordítva kell beraknom a betétet, hogy elől legyen nagyobb. Tisztasági is sosem ott nedves ahol a bugyba pont bele illeszkedik, hanem egészen előre buggyan. Olyan hülyén érzem magam emiatt, de nyugtassatok meg, hogy másnak is hasonló problémája van.2018. jan. 1. 23:45
2/7 anonim válasza:
Nalam is ez van akarhogy cserélek , ügyeskedek mindig átázik fennt , föleg a 2ik 3 ik napon , nekem is felfele folyik .
3/7 anonim válasza:
Ez attól függ, kinek hogy "igazodik" ott lent. Velem mindkettő elő szokott fordulni, ezért tamponozok, de ha mégis betétet kellene hordanom akkor éjszakait hoztam. Amúgy teljesen normális
4/7 A kérdező kommentje:
Na jo akkor megnyugotam h masnak is van ilyen baja
2018. jan. 2. 01:12
5/7 anonim válasza:
Nekem is így van. Nem túl kellemes érzés. De én sem értem, hogy a betétek hátsó részét minek csinálják olyan óriásira.
7/7 anonim válasza:
Nekem is szokott lenni én mondjuk nem tartozom ők közé de mikor állok nekem is felfelé megy:D
Márpedig sokat állok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!