Menstruációi előtti napokban másnak is eléggé fáj a hasa? Mit lehet ellene tenni?
A menzesz előtt pár nappal kezdődik, és néha egy hétig is fájdogál a hasam. Nem annyira, hogy fájdalomcsillapító kelljen, de elég rossz azért. Hozzáteszem, 33-35 napos szokott lenni a ciklusom, ha ez számít. Lehet, hogy 28-30 nap után elkezd fájni a has, ha megjön a menstruáció rögtön, ha nem?
Mindig 30 nap feletti ciklusaim voltak, de a menzesz előtti fájdalom csak 1-2 éve van. Illetve volt valami előtte is, de sokkal enyhébb volt.
Igen, sajnos...
Tegyél rá meleg borogatást, meg a meleg víz is lazító hatású.
Nekem is ilyen már napokkal előtte.
Ami bevált: magne b6, plusz mikor kezd fájdogálni, akkor egy db algoflex. Így a következő pár nap probléma mentes.
Mikor megjön azért görcsölget, akkor szintén egy db algoflex.
Nem is kell minden nap szedned. Nekem így összesen kettő kell. Egy mikor elkezd fájni, másik mikor megjön.
Plusz magne B6.
Köszi, kipróbálom.
Melyiket szeded, sima Algoflex vagy Algoflex M?
Algoflex 600 mg.
Remélem neked is beválik. :)
Nagyon régen írtam ki a kérdést, de hátha látod ezt.
Nekem egy db fájdalomcsillapító (akármelyik is az) másnap már nem hat, és szerintem ez a normális amúgy, de neked akkor több napra megszünteti a fájdalmat egyetlen szem? Ez hogy lehetséges? Bocsi, de tényleg nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!