A Norcolut egyszer beindítja a menstruációt, majd utána magától jön? Tapasztalatok
Figyelt kérdés
12 éves vagyok és drasztikus fogyókúra miatt nem jött meg a menzeszem.A nőgyógyász a Norculotot írta fel nekem.Attól egyszer megjött,de csak 3 napig és az 1-2 napban csak barna jött majd a 3. napon egy nagyon kicsi vér.Ezért nem tudom,hogy mennyi az esélye,hogy magától beindul újra.Élőre is köszönöm a válaszokat!2018. jan. 1. 19:47
1/6 anonim válasza:
Kell idő, mire helyreáll a szervezeted. Az egészséged érdekében fejezd be a koplalást, egyél rendesen (főleg sok zöldséget és gyümölcsöt) és mozogj sokat. Az segít.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ,de én már abba hagytam a koplalást már egy hónapja és most a napokban kéne megjönnie.Csak nem tudom,hogy mi várható.
2018. jan. 2. 07:52
3/6 anonim válasza:
12 évesen még akkor sincs tragédia, ha a következő 4-5 évben nem jön meg rendszeresen.
A norcolut csak akut problémamegoldás. Előfordul, hogy beindítja a rendszert, de nem arra való, hanem csak egy szimpla megvinásos vérzést csinál.
4/6 anonim válasza:
Ha rendesen étkezel fél éven belül beindul szerintem vagy ha nem akkor doki és ír uj gyogyszert ami után remélhetőleg rendszeres lesz
De szerintem megfog jönni most is bár lehet késik
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2018. jan. 3. 07:20
6/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nem jött meg magától szóval megint kell majd szedjem a Norcolut-ot.A nőgyógyász azt mondta ha a következő alkalommal sem jön meg akkor megint hívjuk fel.
2018. jan. 10. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!