Milyen tapasztalataitok vannak a Norcolut-tal kapcsolatban? Milyen lett utána a vérzésetek? Híztatok tőle?
Én többször szedtem már Norcolutot..
A helyedben mérlegelném,különösen ha gyenge a vérzésed,nem is az utána lévő dolgok miatt,hanem mert hosszú távon sajnos összezavarja a ciklust..
Máskülönben nyaralás alatt,ha tehetem én nem szívesen szednék új gyógyszert,mellékhatások stb..
Ezenkívül:
Többször szedtem,szedése alatt semmi különösen nem éreztem.
Abbahagyása után 3-7.napon szokott megjönni,ami nekem nem volt soha hosszabb az átlagomnál(5-6) viszont a vérzés mennyisége jóval erőssebb és fájdalmasabb is,volt,hogy 4-5 szem fájdalomcsillapítót is bevettem a vérzés alatt.
Ez is egyéni,mert olvastam már a fórumokon,hogy van akinek nem is bővebb,nem is fájdalmasabb
Ha a nászútomról lenne szó biztos meggondolnám,de egyéb esetben,ha 2-3 nap gyenge vérzéssel elvagy,akkor én nem szedném.
Ha tudok még segíteni írj nyugodtan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!