Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek? Hogy szabaduljak...

Mit tegyek? Hogy szabaduljak meg a szagtól?

Figyelt kérdés
Egy lakásban lakunk egyetemista lányok. Az előbb mentem ki a szobámból a konyhába, hát a lakásban terjeng a bűz, valamelyik csajszi nemrég volt a wc-n, és az a semmivel össze nem téveszthető vérszag terítette be a lakást. De ez még semmi, tárva-nyitva van a szobájuk ajtaja (ők ketten laknak a szobájukban, én egyedül az enyémben), és éreztem, hogy honnan jön a bűz, feltételezem, hogy a szobai kukába dobták a betétet. Rajtam van a hányinger azóta, de persze feltűnően nem szellőztethetek, ráadásul a saját szobám ablaka nem működik, a múltkor is ketten tettük be, azóta nem lehet kinyitni, és percek alatt telement a szobám is bűzzel, azalatt, amíg kinyitottam, hogy kimenjek. Most bespréztem saját magamnál, mást nem tudok tenni, a kulcslyukon közlekedem, ők se szoktak szellőztetni. Mikorra fog ez eloszlani? Visszafojtott lélegzettel megyek ki 1-1 pillanatra, ha nagyon kell, de lassan mennék a fürdőbe is, wc-re is, amit persze meg se tudok közelíteni, és amilyen h.ülye vagyok, ebben az állott vérszagban az én hasam is elkezdett fájni, mintha megjönne, úgyhogy nem sokáig bírom már okádás nélkül.
2010. jún. 3. 19:47
 1/9 anonim ***** válasza:

Te szegény!:(

Miért nem szólsz nekik, hogy szellőztessenek?

2010. jún. 3. 19:54
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

Már bocs de nem emiatt egészségtelen a szobád, h bűz van, hanem hogy nem tudod kinyitni az ablakodat és egy egészégügyi szellőztetést legalább1szer egy nap nem tudsz megejteni a szobádba!

Hogy tudsz aludni ugy hogy előtte nem nyitod ki az ablakodat? Telitődik nálad a levegő folyamatosan?

Én megőrülnék ha rossz lenne az ablakom és nem tudnám kinyitni a szobámba! El se tudok ugy aludni hogy nincs kiszellőztetve!

Te csak akkor szellőztetsz ha szag van? Érdekes!

Ja és egyetemista lány létedre te is meg ők is szégyellhetitek magatokat amiért ennyire nincs eszetek...nesze nektek értelmiség!

2010. jún. 3. 19:54
 3/9 anonim ***** válasza:
Szólj nekik, mert bűztől nem tudsz tanulni se!!! és az kelleemetlen!!
2010. jún. 3. 19:56
 4/9 anonim ***** válasza:
A másodiknak igaza van! Valahogy meg kéne szerelni az ablakodat, mert nagyon egészségtelen, hogy nincs friss levegő a szobádban!
2010. jún. 3. 19:59
 5/9 anonim ***** válasza:

Szólj nekik!

Ez gusztustalan dolog!Mellesleg,Te ezt minden hónapban végig akarod csinálni?Hogy szagolod ezt,mert nem tudsz szellőztetni!

Mi a fürdőben lévő kukába tesszük az ilyen jellegű szemetet és naponta (!!!!) levisszük a nagykukába a ház elé.

Ülj le velük beszélgetni!Ha értelmesek,meg fogják érteni,hogy téged ez zavar és büdös van!

Az ablakhoz meg hívni kéne szerelőt vagy valami!Szellőztetni kell!

15/L

2010. jún. 3. 20:01
 6/9 A kérdező kommentje:

Nem szólhatok nekik, egyszerűen nem lehet úgy beállítani, hogy helló csajok, k.rva büdös utánatok a wc meg a lakás, ugyan szellőztessetek már... Hogy mondhatnék akár csak hasonlót is? Tapintatosan meg nem tudom, hogy mit mondhatnék, más úgy nagyon nem szokott büdös lenni nálunk, hogy esetleg másra fognám.

Kedves második, tudsz-e olvasni?? Ajánlom, hogy még egyszer olvasd el, amit írtam. Az ablakom nem működik! Pár napja ketten tettük be, mert majdnem rámesett!! Mivel a lakás meg nem az enyém, így nem rendelkezem az ablak felett sem, csak szólni tudtam, de mire ez meg lesz javítva, addigra levizsgázunk s hazamegyünk. Amúgy meg pont azért akart rámesni, mert épp szellőztetni akartam, és előtte már lett csinálva egyszer, de úgy látszik, nem jól!

2010. jún. 3. 20:02
 7/9 A kérdező kommentje:

Na, tiszta h.ülye vagyok, de kínomban azt találtam ki, hogy direkt odaégetek valamit a konyhában, és a konyhaablakot fogom sarkig tárni.

Na de ha tényleg a szobában van a betét, mert ott érzem a bűzfészket, akkor szellőztethetek napestig.

2010. jún. 3. 20:06
 8/9 anonim ***** válasza:

"Figyeljetek lányok!

Szeretnék egy elég kellemetlen témáról beszélni veletek,de úgy érzem,meg fogtok érteni.Szóval elég érdekes szag van a lakásban,mint a menstruációs vér szaga...Nagyon kellemetlen,és este,alvás előtt egyébként is jó lenne szellőztetni egyet.Arra gondoltam,hogy ahhoz elkerüljük az ilyen jellegű problémákat ezeken napokon célszerű lenne naponta levinni a fürdőből a szemetet,hogy ne terjengjen itt a szag.Remélem nem haragszotok meg,hogy így őszintén elmondtam,de elég kellemetlen nekem ez."

Kb. ennyi!

2010. jún. 3. 20:09
 9/9 anonim ***** válasza:

És ha a konyha ablakod nyitnád ki és kinyitnád a szobádat? Akkor kereszthuzat lenne és menne a szobádba is friss levegő!

Amugymeg mondtad hogy 2-en vannak, akkor a másik nem szól rá hogy hé te barom ne ide dobd a betétet a szobánkba, a másik nem érzi a szagot?

Elképesztő, h vannak olyan lányok akik ilyet csinálnak komolyan mondom. Ha nincs a wc-be kuka akkor dobja ki a konyhában lévő szemetesbe maximum, de akkorse a szobába. A véres betétjét az idióta vissza be viszi a szobájába...okos lehet az is!

2010. jún. 3. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!