Mi a legjobb védekezési mód?
Ha bírja a szervezeted, akkor a tabletta a legkényelmesebb, legmegbízhatóbb eszköz.
megjegyzem, fel nem foghatom, mit lehet "szeretni" a gumin, azt megértem, hogyha valaki jobb híján rákényszerül, de tudatosan ezt választani, holott szedhetne az illető tablettát is és az idők végezetéig ezzel bajlódni háát...:S
Azt azért ne felejtsétek el, hogy a gyógyszer és minden egyéb csak a nem kívánt terhesség ellen véd, de a nemi betegséget nem küszöböli ki.
Az óvszer teljes védelmet nyújt.
Azt hiszem maradok a gyógyszernél.
Régen szedtem mikor még "lány" voltam.
De 10 éve nem védekezünk.Van egy 6 éves lányunk.4 évig próbálkoztunk de nem jött össze most már úgy vagyok vele,hogy már nem is akarom.Túl sok idő telt el és 32 éves vagyok.
Szerintem ne adjátok fel, mi két évet vártunk a kislányomra, a nagyobbik 7 éves, a kisebbik (rá vártunk) 7 hetes. És én már 36 éves vagyok.
Az utolsó hozzászólónak meg csak annyit, hogy pont az ilyenek terjesztik a nemi betegségeket, mint Te!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!