Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi a legjobb védekezési mód?

Mi a legjobb védekezési mód?

Figyelt kérdés
Gumi?Pesszárium?Gyógyszer?Oltás?Spirál?
2010. jún. 3. 19:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én gyógyszert szedek lassan 1 éve, teljesen meg vagyok vele elégedve, semmi panaszom.
2010. jún. 4. 08:04
 12/16 anonim ***** válasza:

Ha bírja a szervezeted, akkor a tabletta a legkényelmesebb, legmegbízhatóbb eszköz.

megjegyzem, fel nem foghatom, mit lehet "szeretni" a gumin, azt megértem, hogyha valaki jobb híján rákényszerül, de tudatosan ezt választani, holott szedhetne az illető tablettát is és az idők végezetéig ezzel bajlódni háát...:S

2010. jún. 4. 18:23
 13/16 anonim ***** válasza:

Azt azért ne felejtsétek el, hogy a gyógyszer és minden egyéb csak a nem kívánt terhesség ellen véd, de a nemi betegséget nem küszöböli ki.

Az óvszer teljes védelmet nyújt.

2010. jún. 5. 07:53
 14/16 anonim ***** válasza:
51%
az óvszer csak az ordas k.rvákhoz jó, akiket egy alkalomra szedsz össze, használjatok tabit
2010. jún. 5. 19:26
 15/16 A kérdező kommentje:

Azt hiszem maradok a gyógyszernél.

Régen szedtem mikor még "lány" voltam.

De 10 éve nem védekezünk.Van egy 6 éves lányunk.4 évig próbálkoztunk de nem jött össze most már úgy vagyok vele,hogy már nem is akarom.Túl sok idő telt el és 32 éves vagyok.

2010. jún. 5. 21:35
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ne adjátok fel, mi két évet vártunk a kislányomra, a nagyobbik 7 éves, a kisebbik (rá vártunk) 7 hetes. És én már 36 éves vagyok.

Az utolsó hozzászólónak meg csak annyit, hogy pont az ilyenek terjesztik a nemi betegségeket, mint Te!

2010. jún. 6. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!