Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Elkezdtem szedni a fogamzásgát...

Elkezdtem szedni a fogamzásgátlót 4 napja. Amikor az első tablettát vettem be, akkor hajnalban hánytam, ment a hasam és rázott a hideg. Lehet összefüggés a tabletta és a rosszullétem között? Vagy ez csak szimpla betegség?

Figyelt kérdés

Ma azt hittem sikerült túllépnem a hányáson ,de sajnos úgy látszik ,hogy nem . Mi a teendő ilyen esetben ? Orvoshoz akartam ma menni,de sajnos rossz napot néztem ,így lekéstem a rendelést. Csak értelmes válaszokat várok ! Köszi ,hogy elolvastad!

Azért ebbe a kategóriába tettem,mert ezt többen nézik !

2017. dec. 29. 23:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
24%

Szóval úgy szedsz mérgező drogot, hogy utána se olvastál? Ejnye! Nos... ha tizedét tudnád annak amit beszedsz általa, sose szednéd többé és minden ismerősödet lebeszélnéd róla.

Igen, amiatt volt!

2017. dec. 30. 06:55
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerinted? Szétromcsonlja a hormonháztartásod... Gumi és kész.
2017. dec. 30. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!