Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Peteééstől lehet gyakori...

Peteééstől lehet gyakori vizelési inger?

Figyelt kérdés

Szerintem rossz kategóriába írom, de itt lehet többen látják.

Szóval ma tartok a ciklusom felénél, mindig van ilyen folyásom ilyenkor, ami most is van pár napja. Van mikor úgy érzem ilyenkor, hogy többet járok vécére, de ezek a napok elviselhetetlenek. Legalább félóránként kell mert van egy olyan érzésem hogy nagyon ki kell mennem, de igazából alig jön ki valami... Ha csak egy picit megnyomom a hasam már szaladnom kell. Nem vagyok felfázva és beteg sem vagyok. Terhes sem. A legutóbbi menstruációm rendesen megjött, ebben a hónapban nem is voltunk együtt a párommal.

Ezért kérdezem, hogy ez kapcsolódhat az ovulációhoz?

2017. dec. 28. 10:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehetséges
2017. dec. 28. 10:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Olvastam peteérés tüneteként a "vízvisszatartás"-t. Talán emiatt kell sokat pisilnem? Fél óránként járok!
2017. dec. 31. 00:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Ovuláció közben én is mindig többet pisilek, meg érzékeny az alhasam. De egyébként utána is jobban kell, mint például menstruáció utáni egy-két hétben. Szerintem a megvastagodott méhnyálkahártya okozhatja, de ez csak tipp. Normális szerintem ha ilyenkor sokat kell pisilni.
2017. dec. 31. 03:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kicsit megnyugodtam.
2017. dec. 31. 03:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!