Nekem, miért lett ilyen kicsi?
Figyelt kérdés
Màr 29eves nö vagyok, a mellek ilyenkirba màr nem nagyon nönek. Mestersegejet nem szeretek. Vissza mentem a rokonsagaim köreben, és nekik mindegyiknek nagy melle volt. Még a vekony testalkatúnak is. Nekem meg a legkusebb meretü melltartó is nagy. E muatt is nagyon nagy gatkassal rendelkezem. Pszchiligus se segît. Jó lenne ha legalabb az atlag melleim lennenek,hogy sexibb kegyek en is. Érezzem en is jól magam a börömbe mint màs. Nekem miért lett ilyen kocsi, ha rokinsafaimnak nagy és egyiknek sem kicsi.2017. dec. 25. 12:21
1/8 anonim válasza:
Azért lett ekkora, mert a melleidbe nőtt az agyad.
2/8 anonim válasza:
Szültél már? Az én mellem sem nagy, de nem szeretnék nagyobbat. Nem ettől függ, hogy vonzó vagy-e vagy sem. Sok ffi a kicsi melleket szereti. Az meg nem számít miért kisebb a tiéd mint a rokonoké. Nem örököljük a felmenőink összes tulajdonságát-szerencsére.
3/8 A kérdező kommentje:
Mit tegyek?
2017. dec. 25. 14:59
4/8 anonim válasza:
Keress olyan férfit akinek ez tetszik. Fogadd el magad. Nem tehetsz mást. Szülés után lehet nagyobb. Ha ekkora a gond, a műtéti megoldás van még-de azt nem akarod ahogy írtad. Milyen tanácsot vársz? A probléma amúgy a fejedben van. Ott kell megoldani. Ha voltál pszichológusnak és ő sem segített mit vársz ettől az oldaltól? Kiirhatod a párkapcsolati kérdésekhez talán ott többen válaszolnak. Sok a hasonló önértékelési kérdés ott.
5/8 A kérdező kommentje:
Annyira bànt
2017. dec. 25. 16:45
6/8 anonim válasza:
És hányas melltartót hordasz? Az se mindegy. Úgyértem mindenki mást ért a ,,kis mell" alatt.
7/8 anonim válasza:
Ne tegyél semmit, hidd el, rengeteg pasi szereti a kis melleket, és sokat utálják ha két dinnyne van előttük, főleg ha azokban csak a műanyag van.
8/8 anonim válasza:
Jaj, de cuki vagy. Tudom, hogy nehéz, de fogadd el. Tényleg. Nekem is nagyon pici melleim vannak, ha fekszem akkor olyan, mintha nem is lennének, és nem is hordok melltartót. És tudod mennyire áldásnak érzem? A sok merevítős, kényelmetlen melltartó... fuhh
Így sokkal jobb, nyáron főleg. A férfiaknak úgy látom, nincs gondjuk vele, sőt... ha tudnád, mennyien megnéznek, és oda is jönnek egy csomóan. Nem ezen múlik. Legyél büszke a testedre, szolgál téged, jól működik, valaki karok vagy lábak nélkül születik. Tök mindegy, hogy mi a szépségideál, a standard. Attól leszel szexi, ha annak érzed magad. A kis mell jó a gerincnek, kényelmes, és igenis szép. Lényeg, hogy egyben légy fejben és lélekben. Ezt jegyezd meg. Puszy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!