Lányok! Nektek előfordult már ilyen? Többi lent
2017.10.09.-én megjött az legelső mensim de az a gond hogy meg mindig tart .!? az első héten volt 2 nap erős aztán szépen csökkent majd két napig csak barna folyásom volt aztán mikor már jól elhittem hogy hurrá vége megint felerősödött még jobban mint az első héten ( 1 óra alatt simán átázok annyira erős) és még 200ft-os nál nagyobb alvadtvér darabok is vannak benne ??!!
rohadt para anyukám is csak néz mert neki nem volt ilyen viszont mivel karácsony van orvoshoz sem tudok menni
szerintetek ez normális ( már amennyire egy majdnem 3 hétig mert igen holnap van a 16. napja tartó mensi normális lehet)????
oké hogy első na de komolyan miért engem szívat ennyire??😳😳
13/L
Szia szerintem nyugodj meg. Valószínűleg nincs semmi baj. Nálam is nehezen indult ez az egész menstruációs dolog. Már 4 éve az elsőnek, de ez alatt történet sok furcsaság.
Hidd el azok az alvadtvér darabok néha lesznek nagyobbak is.
Az első évben volt hogy 2 hétig megvolt. Stabilan barnás-pirosas folyás (olyan mint ami most a 3,4. Napban szokott lenni)
Hogyha rendszeresen ilyen hosszú lesz akkor menj orvoshoz.
előző az a gond hogy itt (ahol mi lakunk) ritka egy béna és bunkó orvosok vannak anyukám elemnet mert több mint 3 hete meg volt neki erre elküldtek hogy biztos nincs semmi gond majd elmúlik(ja nagyon műteni kellett annyira normális volt minden 🙄)
most ha én elmennek oda szerintem az első szavamnál elküldenének a sunyiba. Terveztem orvoshoz menni de csak az ünnepek után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!