Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Nektek előfordult már...

Lányok! Nektek előfordult már ilyen? Többi lent

Figyelt kérdés

2017.10.09.-én megjött az legelső mensim de az a gond hogy meg mindig tart .!? az első héten volt 2 nap erős aztán szépen csökkent majd két napig csak barna folyásom volt aztán mikor már jól elhittem hogy hurrá vége megint felerősödött még jobban mint az első héten ( 1 óra alatt simán átázok annyira erős) és még 200ft-os nál nagyobb alvadtvér darabok is vannak benne ??!!

rohadt para anyukám is csak néz mert neki nem volt ilyen viszont mivel karácsony van orvoshoz sem tudok menni

szerintetek ez normális ( már amennyire egy majdnem 3 hétig mert igen holnap van a 16. napja tartó mensi normális lehet)????

oké hogy első na de komolyan miért engem szívat ennyire??😳😳

13/L

#1menstruáció
2017. dec. 23. 22:41
 1/7 anonim válasza:

Szia szerintem nyugodj meg. Valószínűleg nincs semmi baj. Nálam is nehezen indult ez az egész menstruációs dolog. Már 4 éve az elsőnek, de ez alatt történet sok furcsaság.

Hidd el azok az alvadtvér darabok néha lesznek nagyobbak is.

Az első évben volt hogy 2 hétig megvolt. Stabilan barnás-pirosas folyás (olyan mint ami most a 3,4. Napban szokott lenni)

Hogyha rendszeresen ilyen hosszú lesz akkor menj orvoshoz.

2017. dec. 23. 22:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Több mint 2,5 hónapja folyamatosan menstruálsz?
2017. dec. 23. 22:52
 3/7 A kérdező kommentje:
nem 2 és fél hete
2017. dec. 24. 08:02
 4/7 A kérdező kommentje:
első : köszönöm a gyors választ így azért nyugodtabb vagyok . Kellemes ünnepeket!🎄🎄
2017. dec. 24. 08:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Azonnal orvos. Van ugyelet. Nem jatek, valoszinu hogy mivel elso verzes nem akkora a gond, de ez lehet valami komolynak is a jele, ami mindenfelekeppen orvosi eset. Ne mondja senki, hogy normalis, ha valaki 16 napig verzik...
2017. dec. 24. 23:46
 6/7 A kérdező kommentje:

előző az a gond hogy itt (ahol mi lakunk) ritka egy béna és bunkó orvosok vannak anyukám elemnet mert több mint 3 hete meg volt neki erre elküldtek hogy biztos nincs semmi gond majd elmúlik(ja nagyon műteni kellett annyira normális volt minden 🙄)

most ha én elmennek oda szerintem az első szavamnál elküldenének a sunyiba. Terveztem orvoshoz menni de csak az ünnepek után

2017. dec. 25. 08:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Ó, sajnálom. Mindenesetre amikt tudsz, azért nézz el, mert anyukád esetéből következtetve ez nem "semmi". Sajnos nagyon sok nőgyógyász bunkó tb ellátáson, főleg ünnepnapokon...
2017. dec. 25. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!