Lányok, nektek előfordult már, hogy egy doki (de nem nőgyógyász) benyúlt a popsitokba vizsgálaton?
Figyelt kérdés
2013. dec. 10. 22:56
2/21 anonim válasza:
Te ugye fiú vagy? Nőgyógyász miért nyúlna be?
3/21 anonim válasza:
Igen! Bele tartozik a vizsgálatba. Én sem tudtam, jól meg is lepődtem, aztán kiderült, hogy nem poénból tette. :)
4/21 anonim válasza:
Ja, bocs, most olvadom, hogy nem nőgyógyász . . .
Hát akkor milyen dokira gondolsz?
5/21 anonim válasza:
Nekem prosztatavizsgálaton volt ilyen. :D
6/21 anonim válasza:
A nőgyógyász nem nyúlkál senki fenekébe (maximum hüvelyi UH-t végez el végbélen keresztül ha a páciens szűzhártyája ép), de mondjuk egy belgyógyásznál, vagy férfiak esetében urológusnál megeshet, hiszen ez a dolguk.
9/21 anonim válasza:
Egy sebész is belenyúl, ha éppen olyan panaszokkal megy az ember. (Mondjuk véres széklet, vagy vakbélgyulladás gyanúja.)
Hál' Istennek nekem még nem volt rá szükségem.
10/21 anonim válasza:
3.! Szerintem te is fiú vagy... Véletlenül befeküdtél a nőgyógyászhoz és benyúlt? Netán nőgyógyász végezte el a prosztatavizsgálatod? Nem tartozik semmilyen vizsgálathoz, szűzlányokat szokott így megvizsgálni, ha szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!